Vyhledej
Královédvorsko > Sport > trampolíny

Soustředění skokanů na trampolínách se povedlo

anonymně / 27.04.2017, Dvůr Králové nad Labem, sokol.kralovedvorsko.cz
Jarní soustředění dvorských skokanů, za kterými přijeli i kamarádi z Odoleny Vody, bylo plné her, cvičení a zábavy. Společně poměřovali síly v různých výkonnostních testech, především však samozřejmě ve skocích na trampolíně.
Jako každý rok, tak i letos jsme se sešli s kamarády z Odolené Vody, abychom spolu před Velikonocemi absolvovali jarní soustředění. Nejen, že jsme se pěkně zapotili, ale také zbylo dost času na zábavu.
Naši závodníci si poměřili své síly ve výkonnostních testech, v běhu na místním atletickém stadiónu a samozřejmě ve skocích na trampolíně. K tomu jsme přidali gymnastiku, posilování, ale také badminton, vybíjenou a různé hry. Tři dny uběhly jako voda a soustředění bylo u konce. Škoda, protože nám bylo fajn. Už nyní se těšíme na příští rok.
Chtěli bychom moc poděkovat trenérům a rodičům z Odolené Vody, že se svými svěřenci k nám přijeli a také trenéru panu Jaromírovi Bekovi, který toto soustředění u nás zajistil.


Filip Pýcha: "Odolena Voda je podobná lingvistická kuriozita jako Dvůr Králové. Často se chybuje ve skloňování, pokud to neskloňují místní. Stejně jako je Dvůr (paní) Králové, tak je Voda (rytíře) Odolena. Stejně jako my nejsme ze Dvora Králového, tak oni nejsou z Odolené Vody. Správně se to skloňuje po staročesku - z Odoleny Vody (novočesky by snad šlo i z Odolenovy Vody). "







Zdroj: Trampolíny Dvůr Králové n. L.

Další články TJ Sokol Dvůr Králové

Související články
Máme vicemistry republiky ve skocích na trampolíně!
Skokané si přivezli z Odolené Vody dvě zlaté medaile
Vaše komentáře

Přečteno 95x