REGIONY | Obce | MÍSTNÍ STRÁNKY | Firmy | Restaurace | Ubytování | ![]() |
Redakce / 23.06.2020 | |
V areálu Štěrbovy vily u přehrady Les Království připravili provozovatelé pro letošní sezonu několik novinek. Tou hlavní oproti loňské sezóně bude nabídka jídel a rychlost přípravy, čemuž nový provozovatel Daniel Fiedor podřídil veškerou technologii. | |
Šéfkuchaři vymysleli jídelní lístky tak, aby hosty zvládli odbavit co nejrychleji, což je potřeba zejména v době, kdy na koncerty a představení v areálu dorazí i kolem tisíce lidí.
"Budeme nabízet čerstvého pstruha z udírny, hot dogy s párkem či klobásou a také specialitu: hot dog s trhaným masem. Nebude chybět ani grilovaný kuřecí steak s čerstvou grilovanou zeleninou. Připravují se i grilovaná žebra a uzená kolena". Na své si přijdou i děti, pro které provozovatelé chystají speciality. Pro ně budou tvarohové ovocné knedlíky, lívance s ovocem, ale i zmrzlina či nanuky. Po celé léto se budou v areálu probíhat různé kulturní akce. Ta první byla v neděli 21. června. Simona Stašová a Petr Nárožný. Představení bylo vyprodáno a byla to pro provozovatele restaurace zkouška ohněm, kdy si vše vyzkoušeli a přišli na řadu věcí, které je potřeba ještě vylepšit
Další velké akce se budou konat i v průběhu celého měsíce července a srpna. FOTOGALERIE - Restaurace v areálu Štěrbovy vily u přehrady Les Království urychlí přípravu jídel | |
| |
Vaše komentáře |
Přečteno 1972x |
Hodnocení článku:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |