Vyhledej
Královédvorsko > Sport > atletika

Zlatý úspěch sokolů na republikovém finále

Redakce, P. Špatenková / 30.05.2016, sokol.kralovedvorsko.cz
Úžasného výsledku dosáhla o víkendu dvě čtyřčlenná družstva župy Podkrkonošské - Jiráskovy na republikovém finále soutěže v sokolské všestrannosti, v nichž závodili také čtyři závodníci Sokola Dvůr Králové, Adéla Rutrlová, Simon Rajsner, Pavel Rausa a Matěj Kubíček.
Královédvorští závodníci byli na přeboru České obce sokolské velmi úspěšní, Simon Rajsner vybojoval zlaté medaile za plavání a atletiku, bronz za šplh, 6. místo v gymnastice a celkové vítězství v kategorii mladší žáci II., Matěj Kubíček bronz za atletiku, Adéla Rutrlová o 4 body na 4. místě v atletickém čtyřboji mezi 42 závodnicemi a Pavel Rausa na sedmém místě v gymnastice.
Závodníci ze sokolských jednot Dvůr Králové, Náchod, Police n. M. a Jaroměř společně vybojovali 19 individuálních medailí a dvě zlaté medaile v soutěži družstev. Obě družstva získala od náčelnictva České obce sokolské pobyt na sokolském táboře v rakouských Alpách. Všem závodníkům a trenérům blahopřejeme k obrovskému úspěchu, který dokazuje, že sokolská všestrannost v našem regionu je na skvělé úrovni a patří v naší republice ke špičce.

Další články TJ Sokol Dvůr Králové

FOTOGALERIE - Zlatý úspěch sokolů

Související články
Sokolští atleti vybojovali stříbrné a bronzové medaile!
Vaše komentáře

Přečteno 228x