Vyhledej
Královédvorsko > Sport > fotbal

Domácí fotbalový zápas ve Vítězné (Sokol Vítězná x Jiskra Podhůří): 14. srpna v 17 hod.

Redakce / 14.08.2021, Dvůr Králové nad Labem, sokolvitezna.kralovedvorsko.cz
Na fotbalový zápas domácího mužstva zvou sokolové z Vítězné. Hrát budou s Jiskrou Podhůří a vaši podporu rozhodně potřebovat budou. Začíná se v 17 hod. Přečtěte si reportáž z minulého zápasu a přijďte fandit!

FOTOGALERIE - POZVÁNKA NA FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MUŽŮ V SOBOTU 14.8.

V sobotu 14. srpna 2021 od 17:00 hodin nás čeká již na našem hřišti tým Podhůří. Věříme, že si všichni budou chtít zpravit chuť a napravit reputaci.

Pojďme si připomenout náš zápas z minulého víkendu. Čekal nás po "lehkém" poháru avizovaný "těžší" soupeř tým Hostinného.

Bohužel, i k tomuto již důležitému zápasu, jsme odjížděli ve 13 hráčích. Jeden hráč se "omluvil", že pokud nás je dost, tak nechce sedět na lavičce a nepojede... 

Pak tu máme zranění, práce a dovolené, kdy chyběly opory jako Filip Kňourek, Martin Hlavatý, Ondřej Hlušička, Jakub Pacák, Patrik Žák, Roman Chleborád, Vojta Jakl, do toho nemohli pomoc ani hráči v "nouzi". Ke všemu Dan Tichovský obránce se dvěma zářezy v Kuksu se i zranil, že má problémy s vazy v koleni a nebude moc nastoupit po dobu 5 týdnů rehabilitace. 

Pohár jsme sice vyhráli, ale tento zápas nám byl čert dlužný, když z něj odešli 4 hráči zranění. Proto musel i trenér Andrle s celou sestavou hýbat, tak abychom mohli zápas odehrát. Proto si premiéru na předstopéru odbyl Jarda Tomášek. Ke všemu již ve 24. minutě museli střídat Vláďa Kříže Vojtou Zvelebilem, kterého jsme si nechali v záloze na lavičce jako "univerzála". Pak již nám tam zůstal jen Milan Kutíků, který o poločase musel střídat zraněného "tenistu" Pepu Špůra, snad to nebude nic vážného :( V posledních minutách ke všemu nedohrál ani Martin Plch, kterému se začala motat hlava. 

Přesto vše musíme poděkovat všem hráčům bez výjimky, že se přes vše snaží bojovat za náš tým, klub, partu i obec Vítěznou.

Začátek vůbec neodpovídal tomu, že by se něco takového mělo stát. My si vypracovali dvě slibné šance, hlavně ta Lukáše Andrleho byla gólová, když se sám dostal před gólmana domácích a zkusil jej lobovat, ale trajektorie míče se stáčela až mimo branku.

A jak se říká, nedáš-dostaneš, tak ve 12. minutě se prokličkoval mezi našimi čtyřmi hráči hostující Horák, který střelou na přední vstřelil hned z jejich první vážné šance úvodní branku 0:1.

Po té se celá hra a chuť hráčů Sokola sesypala, kazili jsme všichni všechno. Soupeř se dostal do pohody a pořádal si rychlé akce do našeho vápna, jednu za druhou. Obrana si takřka neodpočinula, byla do konce poločasu pod stálým tlakem. My se snažili dostat do hry kontaktní brankou, akcemi za obranu, ale po každé na obou stranách po celý zápas vždy byl zvednut praporek pomezního pro "ofside". Což minimálně u dvou tak z deseti šancí rozhodně nemuselo být, ale to je už vlastní svědomí rozhodčích na lajnách. Soupeř nás ještě do poločasu dvakrát potrestal, bohužel ta třetí "facka" přišla zrovna v nevhod ze zbytečné penalty, kdy jsme se tak nějak dostávali do hry. Škoda.

Poločas tak byl 0:3 pro Hostinné, v kabině jsme si vytkli, co jsme dělali špatně a kde máme dnes slabiny, ale věřili jsme, že 0:3 tu už bylo a že s tím stále můžeme něco udělat. Bohužel nám i proběhlo hlavami, kde je zbytek týmu, proč nás v tom spoluhráči nechali...

Druhý poločas, stejně jako v prvním, chyběla mezihra, mezi obranou, zálohou a útokem, která se nám nedařila v první poločase a tak druhý poločas, aby si obrana "odpočala", tak zásobovala dlouhými míči útok, bohužel spousty i nepřesnými, nutno podotknout, že soupeř byl dnes daleko běhavější, měl rychlejší pohyb, nabídku, měl větší chuť vyhrát a hlavně nekazil tolik přihrávek a dal si je přesně oproti nám.

Soupeř zaslouženě zvýšil skóre ještě dvěma brankami a vyhrál vysokým rozdílem 0:5.

TJ Tatran Hostinné - Sokol Vítězná 5:0 (3:0)

Branky: Horák, Blažek, Maličký, vlastní, Jakoubek. Rozhodčí: Nývlt L. ŽK: 1:3. Diváků: 70. 

My si snad vezmeme jen to ponaučení z tohoto zápasu pro ty další. 

Hlavně neztratit chuť, víme, že naše fyzička se hlavně musí zlepšit, a ta se zlepší jen dalšími tréninky a "samozdokonalováním".

Zdroj: www.sokolvitezna.cz

Další články Sokol Vítězná

 
Vaše komentáře

Přečteno 199x