Vyhledej
Královédvorsko > Sport > fotbal

Rozlučka s podzimní sezonou

Redakce / 2.12.2021, Dvůr Králové nad Labem, sokolvitezna.kralovedvorsko.cz
Protože naše fotbalová rodina se rozrostla a ti starší se už nebojí prý čerta, tak jsme jeden den udělali rozlučku pro MINI přípravku s mladší přípravkou a druhý den jsme s hráči starší přípravky a mladšími žáky udělali další rozlučku.

FOTOGALERIE - V RÁMCI MOŽNOSTÍ JSME ZVLÁDLI USPOŘÁDAT DĚTEM ROZLUČKY S PODZIMEM


Pro mini s mladší přípravkou po dohodě s trenéry Danem a Patrikem jsme připravili pro děti i rodiče pestrý program, který si všichni užili. Děti si vysoutěžily spousty sladkostí a rodiče i cenné dárky.

Rodiče opět donesli něco dobrého na stůl a pitný režim nám zajistila Jana Farská ze Sportcentra, děkujeme.

Na závěr přišel Mikuláš s andělem a čertem, který dětem opět za básničku a slib, že se doma polepší a budou pomáhat, tak nakonec dal opět plnou tašku dárečků jako v předešlých letech a od nás dostaly týmovou čepici.

Starší přípravka a mladší žáci si druhý den společně udělali "malý mejdan", když donesli něco dobrého na stůl, zahráli si mini turnaj každý s každým, pak nám trenéři Kuba, Honza, Matthew a Filip nechali dovést pizzu s hranolky a krokety, na závěr jsme vyhodnotili sezonu a hráči dostali také týmové čepice.

CHCEME VŠEM PODĚKOVAT, JSME RÁDI, ŽE OPĚT V TAK TĚŽKÉ DOBĚ SE NÁM PODAŘILO NA CHVILKU ZAPOMENOUT CO SE DĚJE ZA DVEŘMI A VŠICHNI SE MOHLI DOBŘE BAVIT, HLAVNĚ I DĚTI, JE JEN ŠKODA, ŽE NEMOHLI VŠICHNI.

NEZOUFEJTE, VĚŘÍME, ŽE ZÁVĚREČNOU ROZLUČKU V LÉTĚ SI OPĚT UŽIJEME VŠICHNI SPOLEČNĚ.

Sokol Vítězná z.s.

Další články Sokol Vítězná

 
Vaše komentáře

Přečteno 350x