Vyhledej
Královédvorsko > Sport > fotbal

Úspěchy našich nejmenších přípravek na halových turnajích

Redakce / 21.11.2021, fotbal - Sport, sokolvitezna.kralovedvorsko.cz
V sobotu 13. listopadu 2021 byla Mini přípravka Patrika Čechoviče na halovém turnaji ve Úpice a v neděli Mladší přípravka na turnaji ve Rtyni. Jejich výkony nám udělaly radost!

FOTOGALERIE - MINI A MLADŠÍ PŘÍPRAVKY BYLY NA HALOVÝCH TURNAJÍCH A VEDLI SI VÝBORNĚ


MINI PŘÍPRAVKA si přivezla z úpického turnaje krásné 3. místo, a to v konkurenci týmů jako je Náchod, Úpice, Lázně Bělohrad a Rtyně.

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA odehrála svůj turnaj v tzv. "Orlovně" ve Rtyni, a to ve spolupráci s královédvorským týmem.

Trenér musel řešit velikou absenci několika hráčů, ať už z rodinných nebo zdravotních důvodů. Zbyli nám 3 sokolíci, kteří se museli spojit s hráči ze Dvora Králové. Tímto bych chtěl především poděkovat Matoušovi Blažkovi za vynikající spolupráci a ochotu nám pomoci. Poděkování patří i všem rodičům, kteří přijeli podpořit své ratolesti a udělali skvělou diváckou kulisu.

První zápas jsme sehráli proti ambicióznímu týmu Trutnov "A", který nám dal lekci z produktivity a porazil nás 6:1.

Do druhého zápasu jsme vystřídali gólmana. Do brány nastoupil dvorský Mikuláš Pracný. Řekli jsme si, co bylo špatně, v čem se zlepšit a v zápase proti Červenému Kostelci jsme dominovali a zaslouženě vyhráli 4:0.

Ve třetím zápase jsme hráli proti Rtyni, kde jsme bohužel dostali první gól a dále již rtyňský gólman předváděl fantastické zákroky. Toho se nám podařilo překonat až v posledních dvou minutách a vydřeli jsme vítězství 2:1.

Čtvrtý zápas proti Trutnovu "B" byl v celku vyrovnaný, vedli jsme dlouho 2:0, ale v posledních dvou minutách dokázal soupeř vsítit dva góly, a tak se zrodila první remíza 2:2.

Pátý zápas bylo "povinné vítězství", když jsme hráli proti Rtyni "B", kde nastupovali začátečníci. Výsledek skončil 11:0.

Napínavý zápas s Náchodem

V dalším zápase nás už čekal velice silný soupeř z Náchoda, který v turnaji ještě neprohrál. Zápas to byl velice vyrovnaný a šance byly na obou stranách. V tomto zápase předvedl vynikající výkon gólman Mikuláš Pracný, který vychytal střelce z Náchoda a náš tým podržel. Poslední dvě minuty před koncem za stavu 2:2 pelášil sám na bránu Michael Valenta, který byl gólmanem z Náchoda faulován před pokutovým územím. K přímému kopu se postavil náš gólman Miky, který krásně vystřelil našemu týmu medaile a my porazili jako jediný Náchod 3:2. Zápas byl opravdu perfektně odbojovaný od všech hráčů a zaslouženě vyhráli.

V sedmém a poslední zápase jsme museli vyhrát, abychom skončili na druhém místě. Hráli jsme proti silné Polici nad Metují. Brzy jsme vedli 2:0, soupeř ještě stačil snížit na 2:1, ale díky skvělé podpoře rodičů a fanoušků si naši malí borci dokázali pohlídat hubený náskok 2:1 a zaslouženě soupeře porazili.

Poté se už jen mohli začít radovat z celkového 2. místa na tomto kvalitním turnaji. Poděkování patří všem hráčům, kteří se turnaje zúčastnili a i když spolu hráli poprvé, tak předvedli všichni perfektní a velice bojovný výkon.

Individuální ocenění získal Adam Luběna ze Dvora, který dokázal vsítit 14 branek v 7 zápasech a zaslouženě se stal nejlepším střelcem na turnaji.

Ze sedmi zápasů jsme jednou remizovali a jednou prohráli, jinak zbytek vyhráli a při celkovém skóre 25:12 jsme získali 16 bodů.

1. Trutnov 18 b.

2. Vítězná/Dvůr 16 b.

3. Náchod 14 b.

Poděkování patří také organizátorům turnaje za skvěle zvládnutou práci.

Trenér Dan Tichovský

Další články Sokol Vítězná

 
Vaše komentáře

Přečteno 485x