Vyhledej
Královédvorsko > Sport > gymnastika

Oblastní závod v Team gymu v nádherných fotografiích Jana Frýzla

Redakce / 29.11.2017, Královédvorsko, sokol.kralovedvorsko.cz
V neděli 26. listopadu se v Královédvorské Sokolovně konaly oblastní závody v gymnastické disciplíně Team gym. Ta se skládá z přeskoku, prostných a společné pohybové sestavy.
Závodů se zúčastnily týmy ze Sokola Dvora Králové a z oddílu Spartak Trutnov a je třeba říct, že Trutnovské týmy získaly většinu zlatých medailí. Kompletní výsledky najdete v exelu zde.

Fotogalerii zde najdete 2x - nejdříve náš výběr nejhezčích fotek. A v druhé galerii jsou všechny fotky (163) - to už je určeno spíše pro rodiny závodnic a závodníků.

Galeriemi je možné listovat po jedné a to klikntím na první velkou fotku v náhledu níže. A nebo klikněte níže na odkaz "Zobrazit zmenšené náhledy VŠECH fotografií" a otevře se vám přehled všech zmenšených fotek a vy si vyberete až fotku, která vás zaujme. 

V otevřené galerii lze také pustit Slideshow, nebo fotku sdílet mezi své přátele na FB. To jsou ikonky vlevo nahoře nad fotografií.

..........................................................................................

Starší kluci v Brně bronzoví

Královédvorští chlapci vyrazili na podobné závody za větší konkurencí až do Brna a přivezli si krásné třetí místo. Fotky z Brna od Pavlíny Špatenkové najdete ve třetí galerii :-))

Další články TJ Sokol Dvůr Králové

FOTOGALERIE - Gymnastika Teamgym - náš výběr

FOTOGALERIE - Gymnastika Teamgym - všechny fotografie

FOTOGALERIE - Teamgym Brno - starší kluci

Související články
Královédvorské gymnastky získaly bronzové medaile na Mistrovství republiky v Team gymu!
Vaše komentáře

Přečteno 1105x