Vyhledej
Královédvorsko > Sport > florbal

Florbalové Áčko ukončilo sezónu před 314 diváky

Redakce, / 11.03.2024, Dvůr Králové nad Labem, florbaldknl.kralovedvorsko.cz
"S nožem na krku" nastupovali Dvoráci ke 3. zápasu 1. kola play-up. Oba venkovní zápasy proti Gorilám Plzeň totiž prohráli, a tak potřebovali vyhrát, aby jim pokračovala sezóna. To se bohužel nepovedlo. Zápas i tak nabídl hezkou podívanou i doprovodný program. Na zápas si našlo cestu rekordních 314 diváků!

FOTOGALERIE - Florbalové Áčko ukončilo sezónu před 314 diváky



Zápas měl od začátku náboj a plno soubojů. První branku sice vstřelili hosté, ale rozhodčí ji kvůli předchozímu sekání nauznali. A tak se, stejně jako ve dvou předchozích duelech, dostali do vedení Dvoráci. Dlouhého přesilovkový granát doklepl za brankářova záda Honza Baudisch. Nedlouho potom se ale prosadil ze svého typického místa plzeňský střelec Nicklas. Poté měl ještě na své florbalce vyrovnávací branku Teuber, neuvěřitelným zákrokem ho ale vychytal brankář Goril Vojtěch Šimůnek.

O první přestávce bavila přítomné diváky královédvorská taneční skupina Attitude.

Do druhé třetiny vstoupili aktivněji hosté a ve 24. minutě proměnili tlak v branku. Poté dostali Dvoráci dvě přesilovky za sebou, obě za nesportovní chování. Ale trestuhodně dostali v obou přesilovkách gól a Plzeňští tak odskočili na rozdíl třech branek. Ve 33. minutě se konečně zase trefili Dvoráci, když Říhovu střelu dorazil za gólmanova záda Riki Hráský. Hned poté se Dvoráci dostali do tlaku, měli řadu šancí, ale branku bohužel nevstřelili. A tak chvilku před koncem třetiny znovu udeřili hosté.

O přestávce mezi druhou a třetí třetinu přišli na řadu mladé sokolské naděje, když mezi sebou odehráli přátelský zápas mladší žáci a mladší žákyně.

Do poslední části potřebovali Dvoráci vstoupit o dost aktivněji, aby měli šanci se zápasem, potažmo celou sérií, něco udělat. To se však nestalo, naopak se nechali dvakrát zbytečně vyloučit a Gorily si s tím dokázaly poradit. Během jedné minuty dvakrát skóroval ještě loni Superligový Michal Strnad a bylo rozhodnuto. Poslední gól sezóny padl symbolicky z hole kapitána Suka. 

Zápas tak skončil 3:7 a pro královédvorské Áčko tak skončila sezóna.

Děkujeme všem diváků a partnerům klubu za velkou a neutuchající dávku podpory. Bez toho by to nešlo!

Fotogalerie:
Pavel Kohout

Miloslav Knap

Renata Jírová

Další články Florbal DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 262x