Vyhledej
Královédvorsko > Sport > trampolíny

Podzvičinský Skokánek 2023 pod taktovkou 19leté organizátorky

Redakce, / 22.10.2023, Dvůr Králové nad Labem, sokol.kralovedvorsko.cz
Jako každý rok i letos královédvorský oddíl trampolín pořádal závod Podzvičinský skokánek pro začínající trampolínové talenty.

FOTOGALERIE - Podzvičinský Skokánek 2023


Tentokrát ale trochu jinak než doposud. Celá akce byla totiž pod vedením naší zkušené závodnice a trenérky Aničky Svobodové, která se ve svých devatenácti letech s tímto nelehkým úkolem vypořádala na jedničku. 

Soutěž probíhala v tělocvičně SPOŠ, a to hned ze dvou důvodů. Tím prvním bylo to, že naše sokolovna, ačkoli zde v minulosti proběhlo několik takových závodů, výškou stropu nevyhovuje podmínkám pro trampolínové soutěže (a mnohdy i tréninky). Tím druhým byl fakt, že v Sokole již probíhal tradiční desetiboj. Pro královédvorský Sokol to byl opravdu rušný víkend.

Závodu trampolín se zúčastnilo přes 90 závodníků ve věku 5–18 let z celkem 9 oddílů, z toho pět našich holek, které předvedly skvělé výkony a umístily se následovně:

Kategorie L1
Gabča Pokorná – 5. místo
Natálka Pokorná – 12. místo

Kategorie R1 7-9 let
Terka Voglová – 10. místo

Kategorie R1 10-14 let
Sofie Macounová – 5. místo

Kategorie R3
Mája Marková – 11. místo

Poprvé za dobu, co závody pořádáme, jsme měli i stánek s bohatým výběrem občerstvení, který ocenili hlavně trenéři, diváci, rodiče a další rodinní příslušníci závodníků.

Celý závod proběhl hladce, obešli jsme se bez větších problémů i bez zranění a po závodu jsme se setkali s velmi kladnou odezvou ze strany rozhodčích trenérů i závodníků, kterým moc děkujeme za účast. 

Velké díky také patří celému organizačnímu týmu a rodičům našich závodnic. Zkrátka všem, kteří se více či méně podíleli na realizaci závodu.

TJ Sokol Dvůr Králové - oddíl trampolín

Další články TJ Sokol Dvůr Králové

 
Vaše komentáře

Přečteno 175x