Vyhledej
Královédvorsko > Sport > florbal

Florbal: Plzeň přijede do Dvora s matchballem

Redakce, / 28.02.2024, Dvůr Králové nad Labem, florbaldknl.kralovedvorsko.cz
Úvodní zápasy 1. kola play-up za sebou mají královédvorští florbalisté. V sérii proti Gorilám Plzeň prohrávají 0:2, když v sobotu prohráli 5:7 a v neděli 4:10.

FOTOGALERIE - Florbal: Plzeň přijede do Dvora s matchballem


Domácí jsou určitě favority celé série. Vždyť také skončili v divizi B na druhém místě, k prvnímu jim chyběl pouze bod. V jejich sestavě pak můžeme najít několik hráčů se zkušenostmi ze Superligy.

I přesto se jich Dvoráci nezalekli a v obou zápase vedli shodně 2:0. Domácí si ale dokázali poradit a oba zápasy otočit. Ani v jednom to ale rozhodně neměli jednoduché, Dvoráci bojovali a hráli fyzický florbal, zodpovědně bránili a snažili se využívat chyb v rozehrávce Plzně. Zejména ve druhém zápase se dostali i do řady opravdu gólových šancí, ale gólman Šimůnek jim dělal velké problémy.

Bodově se v prvních dvou zápasech play-up nejvíce dařilo Baudischovi, který vstřelil 1 gól a na 3 přihrál. Vašák zaznamenal 2 branky a 1 gól. Shodně po jednom gólu a jedné asistenci pak měli Zíbr a Vágner.

Play-up bude pokračovat třetím zápasem v sobotu 2. března v 19:30 v hale ve Strži, případný čtvrtý zápas se pak bude hrát v neděli od 17 hodin také ve Dvoře.

Přijďte Dvoráky podpořit!

Eduard Jirásko

Další články Florbal DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 195x