Vyhledej
Královédvorsko > Sport > florbal

Jednoznačné vítězství královédvorských florbalistů proti Kolínu, pozvánka na domácí zápas

Redakce, / 19.11.2022, Dvůr Králové nad Labem, florbaldknl.kralovedvorsko.cz
Jednoznačnou záležitostí se stal zápas 10. kola mezi domácím Dvorem Králové a hosty z Kolína, kteří jsou na úplném chvostu tabulky. V sobotu 19. listopadu budou chtít Dvoráci na domácí půdě navázat v 11. kole na tuto výhru z minulého týdne.

FOTOGALERIE - Jednoznačné vítězství proti Kolínu

Všechny Královedvoráky zveme na toto utkání TJ Sokol DK x Floorbal club Falcon. Falcon bude chtít napravit porážku z předchozího utkání, takže opět bude na co koukat a to od 20 hodin. Bar bude otevřen půl hodiny před zápasem. 
Tabulka je i nadále velmi vyrovnaná a případné vítězství by Dvůr posunulo na příčky v horní polovině tabulky.

Dokáže Dvůr dále hájit svojí pevnost? Přijďte fandit do Strže! Vstupné dobrovolné.

Průběh utkání 10. kola


První třetina nabídla pouze jedinou branku. Ve dvojnásobné přesilovce se po přihrávce Pavla Kuneše se prosadil Karel Vašák.

I podle začátku druhé třetiny to dlouho vypadalo, že se bude jednat o vyrovnané utkání. Jenže pak se s brankami roztrhl pytel. Nejprve ve 28.minutě skóroval po přihrávce Házeho zpoza brány Michal Havran, který se trefil letos poprvé. Následně Dvůr podržela jeho klasická opora David Stibor, když vychytal trestné střílené. A pak to začalo. Po perfektní přihrávce Havrana se prosadil Říha, o minutu později Suk a když ve 35. minutě zavěsil i Janíček, schylovalo se k debaklu. O pár vteřin později se sice poprvé prosadili i hosté, vítr z plachet jim však o 2 minuty později vzal Suk.

Do třetí třetiny nastoupili Dvoráci se změnou v brankovišti-Stibor vystřídal Pepa Němec. Brankový účet závěrečné části zápasu otevřel Vašák. A jedno trestné střílení zbylo i na Němce, když stál podle rozhodčího v brankovišti jeden z domácích hráčů. Ale ani Pepa Němec se nenechal zahanbit a s trestným střílením si skvěle poradil. V 51.minutě ukazovalo skóre už 8:1, kdy se znovu prosadil Janíček. To, co nedokázali na dvakrát hosté, se povedlo Rikimu Hráskému, který nařízeným trestným střílením nepohrdl. Hosté dokázali odpovědět druhou brankou v zápase, kterou pokazili Němcovi čisté konto. Dvoráci ale dokázali vstřelit ještě dvě branky a konečné skóre tako ukazovalo 11:2.

Jste zváni do haly Strž, kde už tuto sobotu 19. listopadu čeká Dvoráky další domácí zápas. Tentokrát se utkají, netradičně ve 20 hodin, s týmem z Brandýsa nad Labem-Floorball club Falcon.

Konečný výsledek: 11:2 (1:0, 5:1. 5:1)
3x Janíček, 2x Vašák, 2x Suk, Hráský, Říha

Počet střel: 30:24

Hráč utkání domácí: Pavel Kuneš
Hráč utkání hosté: Jan Vobořil

Počet diváků: 110

Komentář domácích Zíbr Tomáš (Trenér): Celkem pohodová výhra se soupeřem z konce tabulky. Jsem rád, že doma bodujeme a že chodí lidi. Znovu se potvrdilo, že ze Dvora se body lehce vozit nebudou! Díky soupeři za zápas a šťastnou cestu domů.

Komentář hostů Cícha Petr (Vedoucí): 

"Podle výsledku to sice vypadá na koncert, ale upocený zápas rozkouskovaný řadou vyloučení. Naše klasika, neproměňování šancí, nějaký ten vlastňák, neproměněné nájezdy a soupeř trestal naše hrubky. Často pohotově, za to gratulace. Každopádně u řady klubů se snažíme inspirovat spoluprací se školami, ve Dvoře Králové ovšem vymazlili spolupráci s hospodami, a tak dorazila pofandit čtyřka s lahváčema. Jestli na oplátku musej kluci z klubu hostovat v hospodách, nevíme."

Eduard Jirásko
Florbal DKnL

Další články Florbal DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 265x