Vyhledej
Královédvorsko > Sport > trampolíny

Skokané na trampolíně měli svůj poslední letošní závod Českého poháru a k tomu navíc i mistrovství České republiky družstev

V Libereckém trampolínovém centru Orionka se v sobotu konal poslední pohárový závod roku 2019. Závodu se zúčastnilo 131 závodníků. Oddíl trampolín Sokola Dvůr Králové n. L. reprezentovalo pět závodníků v Juniorském poháru.

FOTOGALERIE - Pátý závod Českého poháru a mistrovství České republiky družstev ve skocích na trampolíně

Výborně si opět vedla naše synchronní dvojice Adéla Hermanová a Anna Puhlovská která se opět probojovala do finále na sedmém místě a v něm si své postavení ještě zlepšila a obsadila 5.místo. Toto umístění má tato dvojice i v celkovém hodnocení poháru za rok 2019. Výborně si také vedl Ondřej Schreiber který obsadil 9.místo. Také naše juniorky si vedly dobře a obsadily místa ve středu pole. Adéla Hermanová 14, Anna Puhlovská 15, Anna Svobodová 16 a Karolina Jonová ve svém prvním závodě poháru 18. místo.

V neděli se ve stejné hale konalo Mistrovství České republiky družstev. Zde startují smíšená 3 – 4 členná družstva od žákovských kategorií až po dospělé. Z našeho oddílu se do tohoto závodu probojovali pouze tři závodníci a to se projeví při menším zaváhání některého člena družstva, což se nám stalo. Po odskákání povinné a volné sestavy Adély Hermanové a Báry Schejbalové bylo naše družstvo na pěkném 11. místě. Toto místo jsme drželi i po povinné sestavě Tobiáše Kulveita, ale ten nedoskákal poslední dva skoky volné sestavy a naše družstvo kleslo na 17. místo. I přes toto zaváhání naši závodníci dobře reprezentovali náš oddíl, do tohoto závodu se kvalifikovali závodníci pouze ze sedmi oddílů z celé republiky.

Další články TJ Sokol Dvůr Králové

Související články
Tobiáš Kulveit a Erik Motal jsou mistři ČR v synchronních dvojicích (trampoliny)
20 let závodního skákání na trampolínách ve Dvoře Králové nad Labem
Medaile pro královédvorské skokany na Libereckém skokanovi
Vaše komentáře

Přečteno 819x